CERE INFORMATII

CONTACTEAZA-NE

  INTREBARI FERCVENTE

  INFORMATII UTILE

  Cu cine lucram?

  Suntem afiliati 2Performant.com si lucram doar cu firmele partenere acestora care ne-au primit in familia lor prin intermediul programului de afiliere. Astfel vindem doar produsele partenerilor acceptati si aprobati.  Venim in intampinarea oricarei firme ce doreste sa vanda prin noi, astfel ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

  Cine trimite produsele ?

  Produsele sunt trimise exclusiv de partenerii nostri. Fiind un site de afiliere linkurile din produsele prezentate pe site duc direct la siteul oficial al partenerilor nostri. Astfel noi Luxory.ro oferim platforma de prezentare a produselor fara vanzarea directa linkurile ducand direct in siteul furnizorilor directi.

  Cum pot comanda?

  Daca ati observat un produs si doriti sa il achizitionati, intrati in linkul acestuia care va trimite direct in siteul oficial al partenerilor afiliati. Astfel puteti da comanda direct la acestia fiind usor de gestionat si urmarit ulterior comanda.

  Pot deveni partener cu voi?

  Bineinteles. Va stam la dispozitie atunci cand doriti sa faceti vanzari prin Luxory.ro Suntem o platforma de prezentare folosint strategii de marketing SEO si optimizare SEO pe cuvintele cheie de cautare in Google. Astfel va punem la dispozitie o platforma curata si clara care va aduce clineti direct la dvs in site.

  Care sunt procentele?

  Procentele difera de la anumite produse pana la vanzari efective. Astfel pe intelesul fiecaruia daca aveti produse si nu aveti site dar doriti sa vindex exclusiv prin noi procentul de vanzare este de 10%. Daca aveti site si doriti ca siteul nostru sa vina in intampinarea dvs. prin promovarea SEO a acestora si redirectionand clientul la dvs in site procentul este de 7%.